Logo

SibiriskaKatten.se

Om

Varmt välkomna till SibiriskaKatten.se! Detta är en hemsida för alla intresserade av sibirisk katt! Här tar vi fram ny fakta och sprider mer kunskap om vår ras - från en väldigt vänlig plattform. Läs mer om våra FB-grupper ”Sibirisk katt” och ”Sibiriska katter och kullar” på sidan.

Artiklar

beskrivande bild

Rådet - Vår sibiriska katt

2021/06/10

Vi presenterar här Rådet - Vår sibiriska katt! Vårt råd bidrar för att kvalitetssäkra de projekt vi arbetar med i vår plattform, t.ex. granskning av fakta på hemsidor och rekommendationer eller viktigare råd för avel eller handhavande av sibiriska katter.

Läs artikeln >
beskrivande bild

Ett gott garv

2020/11/14

Välkommen till en sida som ger dig ett skratt när världen känns tung, som kan muntra upp en mörk dag, eller helt enkelt bara värma hjärtat

Läs artikeln >
beskrivande bild

Vänner Susanne Hellman Holmström

2020/10/25

Här presenterar vi samarbeten och vänner till gemenskapen "Vår sibiriska katt". Vi är ofantligt glada att som första samarbete presentera kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman Holmström, en av Sveriges absolut främsta experter på kattbeteenden.

Läs artikeln >
beskrivande bild

Vår sibiriska katt

2020/10/24

Välkommen till Sveriges, kanske världens, största gemenskap för kunskapsutbyte, umgänge och massor spännande, roliga och intressanta aktiviteter för erfarna uppfödare och nya med sibirisk katt, helt gratis på Facebook! Vår plattform kallar vi "Vår sibiriska katt" och den består av denna hemsida, med information som tas fram i FB-gruppen Sibirisk katt, och FB-gruppen Sibiriska katter och kullar. Läs mer nedan!

Läs artikeln >
beskrivande bild

Till minne

2020/10/23

I oktober 2020 förlorade vi hastigt och oväntat Marie Holmberg, en av de mest aktiva, generösa och kunniga uppfödarna av sibirisk katt. Marie sörjs närmast av sin familj, man och barn, men också av många, många vänner med sibiriska katter i Sverige och utomlands.

Läs artikeln >
Hemsidan är skapad av Kalle Elmdahl